måndag 2 juli 2012

LACIE, världens sötaste

Stackars Thor är så himla förkyld, men fick inte mycket rast och ro. Vi tog en lugn morgon så att han kunde återhämta sig lite, sen blev det hästarna och för att spara tid tog Thor Velle på en ridtur medan jag tömkörde Class. Han var lugn till en början och nöjd med att få göra något annat än att promenera. Han tyckte dock att skritta var enormt överskattat och skulle förgylla arbetet med lite glädjeskutt och bus. Inte riktigt vad som är bra just nu, men försök säga det till honom.

Efter hästarna begav vi oss till Gualöv där det finns en söt familj som föder upp Bedlington terrier med kennelnamnet Optimal Flex. Därav vill jag önska världens sötaste Optimal Flex Corpse Bride aka. Lacie välkommen till vår lilla familj och här på bloggen Michaela mfl. :)

Hon är inte riktigt vår ännu, utan vi ska hämta henne den 16 juli då hon är 10 veckor. En riktig tuffing och full med bus, men en mysgris samtidigt, så himla go. Ulrika (uppfödaren) satte henne i mitt knä när vi hade fikat och lilltösen somnade snabbt och jag fick väcka henne när vi skulle åka hem. Det var enormt svårt att slita sig, men nu ska här shoppas saker och valpsäkra hemmet.







1 kommentar:

  1. Vad roligt att du har en blogg Michaela! Grattis till den nya familjemedlemmen, hon var väldigt söt! Hoppas att allt är med er!
    Kram Sofie

    SvaraRadera