onsdag 27 juni 2012

FISKMÅSAR SKA DÖDEN DÖ

Idag har vi passat Emmas hundar igen. Flickorna lämnades av till två sömniga barnvakter och vi bestämde oss för att ligga kvar i sängen någon timme till. Weimaranerflickorna protesterade inte och det blev sovmorgon.

Dagen blev dock inte mer aktiv därefter, utan efter frukost blev det filmdax och självklart tog Choice chansen till extra mys. Stackars Thor har åkt på semesterförkylningen, och det tråkiga vädret gör inte att man vill göra något mer än att mysa i soffan.

Däremot klarnade det faktiskt upp mer på eftermiddagen och det fick bli en promenad till affären. Jag håller på att bli tokig över alla hemska fiskmåsar som bara ska dö. Nu när de har ungar är de extra hemska. Man kan inte gå någonstans i Västra hamnen utan att bli attackerad och de är läskiga. För två år sedan var det en som attackerade mig och drog mig i håret. Elton var så rädd för dem efter att vi blivit attackerade så många gånger, att han slängde sig på marken när han hörde deras skrik. De flyger nämligen in tyst och när de är nästan precis ovan dig, skriker de högt och hotfullt.

Vi har ringt Malmö kommun otaliga gånger och folk attackeras även på andra ställen i staden. Däremot är de fredade och därför får man inte göra något annat än picka sönder äggen, det vill säga att man inte får döda äldre fåglar. Äh de ska döden dö och som min kompis säger är det faktiskt inga jäkla stadsfåglar.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar