måndag 25 juni 2012

ZLATAN HEMOBIFF

Så är man hemma igen och det tråkiga vädret kom som ett brev på posten. Man vänjer sig snabbt vid värmen och det kändes ovant att behöva använda både långärmad och jacka vid besök hos hästarna.

Som säkerligen många andra fick även vi regn på midsommarkvällen, men dagen började med solsken. Vi hade finfrämmat i sommarstugan utav Nilla, Mange och deras underbara barn Agnes och Oscar. Blev en helt underbart trevlig dag som började med lunch utomhus och därefter världens godaste jordgubbstårta. Sedan fortsatte ätandet inomhus med grillat där allt avslutades med semifreddo. Hela midsommarafton går ju nästan ut på att äta och äta och äta och äta, och däremellan dricka något gått.

Nilla och Manges fyraåriga dotter är det sötaste man sett. Hon och Nilla brukar sjunga Zlatans sång. När man kommer till refrängen "I love you ish liebe disch, Zlatan Ibrahimovic", så trodde hon att man sjöng, "I love you ish liebe disch, Zlatan och min kompis Hemobiff". Agnes vet att Zlatan bor i Malmö och hon har frågat Nilla ifall Hemobiff också bor i Malmö. Haha...söt är hon, vad mer kan man säga.

Nilla och Mange hade med sig några roliga påsar smaksatt sockerpulver som vi använde till vodkasnapsen. I Tyskland använder barnen det till att lägga i vattnet för att det ska bubbla och bli som läsk. Vi använde det i munnen för att vodkan skulle bubbla och smaksättas. Blev dock inte så mycket bubbel, men roligt var det.

Var en underbar midsommar med roliga människor och fantastisk mat.















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar