söndag 5 augusti 2012

VELLEPELLE I FOKUS

Nu har Velle och jag tagit första ridturen sen innan Italienresan då han blev tillfälligt halt. Tog in och putsade honom ordentligt och testade de nya röda lindorna. Han blev så snygg och vi gav oss ut i lilla skogen tillsammans med Thor och Lacie.

Han kändes faktiskt fräsch, skrittade på bra och samlade upp sig fint i backarna. Sist jag red honom kändes han mer svag och snubblig, så jag hoppas att denna känsla håller i sig. Framförallt älskar han att bli ompysslad och få all uppmärksamhet.

När man har två hästar hade det varit roligt att i alla fall kunnat använda en av dem. Tråkigt att de ska bli dåliga samtidigt. Tyvärr är det nog åldern som spökar på Velle och fast det är hur svårt som helst att erkänna för sig själv, får man väl förvänta sig lite småproblem när han nu har kommit över 23 år. Men nu har han vilat och sen ska en equiterapeut kika på honom. Kom på att det var nästan två år sedan jag hade någon ute till honom. Kanske inte längesedan, men han kan nog behöva en liten genomgång.



Eftersom ni bombas av bilder på Lacie, kommer här en till som visar hur rolig den här lilla hunden är :)

Ha en trevlig söndag





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar